Over Ons

FD 4x4 Centre is de 4x4 specialist voor accessoires en ombouw. Met ervaren monteurs, uitstekende metaalbewerkers en moderne CAD-ontwerpers maken we je dromen waar.

Tembo 4x4 is ons huismerk, met accessoires die we zelf ontwerpen en produceren. Het is uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. De Tembo 4x4 roof racks, bumpers, hardtops en alle andere producten zijn geschikt voor jarenlang offroad gebruik. Trots zijn we op de Tembo e-LV, de elektrische aandrijflijn voor de Toyota Land Cruiser 70-serie en Hilux. Ontworpen en geproduceerd in Bergeijk zijn deze voertuigen een voorbeeld van wat we kunnen. Het zijn praktische werkpaarden ontwikkeld voor de mijnbouw en geschikt voor de zwaarste omstandigheden.

FD 4x4 Centre

Missie

FD 4x4 Centre bouwt en converteert 4x4 en off-road voertuigen voor de zakelijke markt. Daarnaast bouwt FD 4x4 Centre voertuigen voor speciale doeleinden zoals de mijnbouw. FD 4x4 Centre ontwerpt en produceert onderdelen en accessoires voor 4x4 en off-road voertuigen. 

 

FD 4x4 Centre is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2015, we werken met een gecertificeerd kwaliteitssysteem.

Visie

FD 4x4 Centre is ambitieus en kijkt vooruit. We leveren kwaliteit en innovatieve oplossingen voor de 4x4 markt van morgen. Binnen nu en vijf jaar willen we dan ook bij de top vijf leveranciers van fleet voertuigen horen. Onze klanten bieden we een totaalpakket: van ontwerp tot productie, alles onder één dak. We onderscheiden ons met vakkennis en nuchterheid. Als het er niet is, dan maken we het zelf.

Team

Mensen zijn bij FD 4x4 Centre erg belangrijk. Daarom willen wij graag vertellen wie er bij ons werken.

Klik hier om te zien welke mensen er bij FD 4x4 Centre werken.

Klik hier om de vacatures te bekijken.