Hi-Lift

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Met meer dan 100 jaar ervaring, is de Hi-Lift Jack een robuuste, veelzijdige jack die je in vele verschillende situaties ondersteunt zoals: heffen, duwen, lieren en klemmen. Toch zijn de jacks licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken, de Hi-Lift Jack heeft een vastgestelde capaciteit van 2114kg en een geteste capaciteit van 3175kg.
 
Hi-Lift Jacks zijn de enige met een handgreep die uit twee delen bestaat en een kandelaarsdesign heeft wat gemaakt is voor een extra lange levensduur. Goedkope imitaties gebruiken een design dat uit één deel bestaat, waardoor het makkelijk buigt als er zijwaartse druk op komt tijdens het heffen.
 
De Jacks zijn gemaakt om te overleven in de meest zware omstandigheden – het maakt niet uit of je in de Moab woestijn, de berglandschappen van Wales, de Amazone jungle of het platte land van India bent. Met een uitgebreid assortiment aan speciaal ontworpen accessoires is de Hi-Lift jack het meest diverse onderdeel voor off-road rijden/landbouw/auto recovery uitrusting dat te krijgen is op de markt.

Hi-lift logo