Tembo 4x4

Tembo 4x4 - het huismerk van FD 4x4 Centre

Tembo 4x4 is het huismerk van FD 4x4 Centre. We ontwerpen en produceren de accessoires zelf, zoals in de familie vroeger de landbouwmachines gebouwd werden. Tembo 4x4 staat voor goede kwaliteit voor een faire prijs, het zijn accessoires waar je jarenlang plezier van hebt.

Het Tembo 4x4 roof rack was in 2014 het eerste product en inmiddels is er een complete lijn met accessoires, die zowel door de particulier als de industrie gebruikt worden. Naast het roof rack leveren we voor vrijwel alle 4x4s hardtops, bumpers en meer.

Tembo 4x4

Tembo 4x4 winch bumper

Als je offroad rijdt of een lier wilt monteren schiet je originele voorbumper al snel tekort. De Tembo 4x4 winch bumper is de ideale vervanging, zorgt voor een goede aanloophoek en biedt je auto de bescherming die hij nodig heeft. Bovendien ziet het er geweldig uit!

De bumper is sterk door de vorm, niet door de hoeveelheid staal. Dankzij het slimme ontwerp is de bumper efficient en het gewicht zo laag mogelijk. Voor vrijwel elke lier is er plek in de Tembo 4x4 winch bumper. Ook je extra verlichting krijgt een goede plek in de bumper met bescherming tegen takken en stenen.

Lees er alles over in het weblog over de Tembo 4x4 winch bumper! 

Tembo 4x4 roof rack

Het Tembo 4x4 roof rack is de basis van vrijwel elk avontuur. Als je wat meer mee wilt nemen in je 4x4, plek wilt maken voor een daktent of reservewiel dan kun je niet zonder. Het Tembo 4x4 roof rack is klaar voor de wereld!

Het Tembo 4x4 roof rack is lichtgewicht, sterk door de constructie en voorzien van stevige steunen voor de bevestiging op je auto. Al onze ervaring zit erin verwerkt, zodat we zeker weten dat je op pad gaat met een degelijk roof rack.

Lees er alles over in het weblog over het Tembo 4x4 roof rack

Tembo 4x4 Hardtop

De Tembo 4x4 Hardtop is oorspronkelijk ontworpen voor de Land Rover Defender en wordt in Bergeijk gemaakt. Het doel was een hardtop die je auto echt af maakt, en dat is gelukt. De daklijn sluit perfect aan en door de stevige constructie is hij sterk genoeg om mee te werken en reizen, waar je ook naartoe gaat.

Inmiddels is er niet alleen voor alle Defender modellen een Tembo 4x4 Hardtop beschikbaar, maar ook voor de Toyota Hilux en de Volkswagen Amarok. Omdat we de Hardtops hier in huis maken is het eenvoudig om aanpassingen te doen. Denk aan ramen, luiken, gereedschapsbakken - en dan natuurlijk de inrichting van de Hardtop. Eigenlijk is alles mogelijk, van een inrichting voor een wereldreis tot een opbouw voor de reddingsbrigade of voor de hondensport.

Lees er alles over in de weblog over de Tembo 4x4 Hardtop voor de Land Rover of ontdek de bijzondere Volkswagen Amarok die we voor de Reddingsbrigade hebben gebouwd!