Professional

Speelt uw werk zich af naast het asfalt? Heeft u terreinvoertuigen in uw wagenpark, of overweegt u dit? Maak dan gebruik van de diensten van FD 4x4 Centre, de 4x4 specialist voor de industrie, het bedrijfsleven en de overheid. We zijn gespecialiseerd in het ombouwen en aanpassen van voertuigen, met producten uit eigen huis. Daarnaast leveren we nieuwe voertuigen, onderdelen en doen we onderhoud. Mocht u vragen of een nieuwe uitdaging voor ons hebben dan horen wij dat graag via [email protected] 

Elektrische Landcruiser

Elektrische Landcruiser & Hilux

Een Tembo e-LV is een elektrisch voertuig voor de mijnbouw op basis van de Toyota Land Cruiser 70-serie en Hilux. De ombouw naar 100% elektrische aandrijving is een revolutionaire ontwikkeling voor de mijnbouw. Altijd trekkracht, geen uitstoot en een range van ongeveer 180-200 kilometer maken het tot een praktisch voertuig, klaar voor gebruik.

Mijnbouw

Voertuigen in de mijnbouw voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Wij leveren nieuwe 4x4’s en kan deze naar uw specificaties aanpassen en uitrusten. We leveren graag een bijdrage aan het verhogen van de efficiency van uw wagenpark.

Mijnbouw

Overheid

In alle facetten van het publieke werk waar off-road capaciteiten een rol spelen leveren we voertuigen en aanpassingen. We adviseren en trainen uw mensen in het gebruik en onderhoud van de voertuigen en leveren onderdelen en nazorg.

Overheid
Hulporganisaties

Hulporganisaties

Op het moment dat hulp nodig is moeten mensen en voertuigen snel ter plaatse kunnen zijn. Bij FD 4x4 Centre begrijpen we dat en zorgen we voor de kortst mogelijke levertijden, betrouwbare producten en indien nodig ondersteuning en training van de mensen ter plaatse.

Speciale opbouw

Bijzondere lading vraagt om een bijzondere opbouw. FD 4x4 Centre levert deze voor vrijwel elk gebruiksdoel. We nemen uw gebruik als uitgangspunt voor het ontwerp, dat we van de tekentafel tot en met het eindproduct uitvoeren.

Speciale producten & Accessoires
Safari

Safari auto's

Ontdekken, verkennen, meemaken. Dat kan met een Safari auto, die zoals onze laatste klant het zei ‘[…] onze bezoekers dichter bij de dieren brengt.’ Op basis van de Toyota HZJ79 bieden we een complete oplossing aan, met maatwerk op het hoogste niveau. 

4x4 inrichting

Losliggende lading in een 4x4 is vragen om problemen. Daarom maken en leveren we praktische systemen om je spullen goed op te bergen. We maken kasten en lade-systemen op maat en kunnen budgetvriendelijke standaardoplossingen leveren. 

lade systeem