Persoonlijke aanpak

‘Wat wilt u ermee gaan doen?’ is onze eerste vraag als u met uw voertuig bij FD 4x4 Centre komt. Wij kunnen alles maken, en zijn er voor u. Of u nu met uw voertuig werkt of op vakantie gaat, of het in de industrie of op wereldreis wordt gebruikt, dat maakt ons niet uit. Samen kijken we wat u nodig heeft en hoe we u kunnen helpen. Dat is een leuk en inspirerend proces, waarin uw doelen centraal staan.

 Als u met een wit vel papier begint is het lastig om de juiste keuzes te maken. Zeker als u iets wilt bereiken wat u nog niet eerder gedaan heeft. Daar helpen we bij, met inspiratie, voorbeelden en schetsen. Als u weet wat u wilt dan helpen we u met onze kennis van autotechniek, carrosseriebouw, elektronica en elektrische aandrijving om daar te komen.

Natuurlijk zit u hier bij het inplannen van een onderhoudsbeurt voor uw auto niet op te wachten. Dan belt u gewoon met Wim om een afspraak kunt maken, zodat het werk gedaan wordt op het moment dat het u uitkomt. Dat is óók onze persoonlijke aanpak: we zijn er voor u.

Persoonlijke aanpak