Werken bij FD 4x4 Centre

Bedrijfsprofiel

FD 4x4 Centre B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en bouwen van speciale voertuigen en accessoires voor off-road, expeditie en professionele toepassingen.
 
Wij leveren wereldwijd aan gerenommeerde organisaties in onder andere de mijnbouwsector, overheden en hulporganisaties.

Ons paradepaardje is de Tembo 4x4 e-LV, onze innovatieve elektrische conversie van de Toyota Land Cruiser voor de ondergrondse mijnbouw. 
Onze mijnbouwvoertuigen waaronder dus de Tembo 4x4 e-LV(elektrische Landcruiser) en producten worden ingezet in Australië, Canada, Mongolië en Europa.

Geschoolde professionele medewerkers spelen een belangrijke rol in het behoud en de verbetering van de FD 4x4 Centre dienstverlening en concurrentiepositie.
FD 4x4 Centre heeft een arbeidscultuur gecreëerd om medewerkers aan te moedigen om te leren, initiatief te tonen en individueel te groeien.

Wij zijn constant op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde mensen die ons bedrijf kunnen versterken en laten groeien in technische ontwikkeling, service diensten en commerciële activiteiten.

Ons bedrijf is ISO9001:2015 gecertificeerd.
 

Vacatures

Op het moment hebben wij geen openstaande vacatures, echter zoeken wij regelmatig electric vehicle engineers, carosseriebouwers en allround medewerkers. Stuur ons een open sollicitatie als je denk dat je een grote toegevoegde waarde kunt zijn voor ons team.