Custom made

‘We maken het gewoon zelf’, dat is een veelgehoorde opmerking bij FD 4x4 Centre. De wens van onze klant staat centraal, daar zoeken we steeds de beste oplossing voor. Ondanks de wereld aan dikke catalogi vol met accessoires blijven we vernieuwen, we zijn niet snel tevreden. We zoeken een oplossing die werkt, doet wat we ervan verwachten en er goed uitziet. Daarom ontwikkelen en ontwerpen we bij FD 4x4 Centre regelmatig nieuwe producten voor onze klanten.

Ons team van ingenieurs, tekenaars en metaalbewerkers staat voor u klaar. Er is geen opdracht te klein of te groot: van een speciale beugel voor uw roof rack, de inrichting van uw 4x4 tot het opbouwen van een 4x4 camper of het verlengen en ombouwen van een Toyota Land Cruiser als Safari auto. Samen bepalen we wat er nodig is en zoeken we de beste oplossing. Tijdens het bouwproces maken we de grote keuzes steeds samen.

FD 4x4 Centre heeft specialisten in dienst op het gebied van metaalbewerking, autotechniek, carrosseriebouw, elektronica en elektrische aandrijving. Samen met onze partners in de regio kunnen we op elke schaal leveren: van individuele oplossingen tot compleet nieuwe voertuigen of grote series. We maken het gewoon zelf, zodat we het beste product kunnen leveren!

Klik hieronder om blogs te lezen over:

Custom made: voertuig inrichting voor de industrie

Custom made: Safari land cruiser voor een wildpark

Custom made: Pick up bak voor de Land Cruiser 70-series