Lekkerder slapen dan thuis, dat kan in de Tembo 4x4 daktent. Overnachten bovenop je auto, compleet onafhankelijk zijn en slapen waar en wanneer je wilt. Met de Tembo 4x4 daktent verandert je 4x4 in een reisvoertuig, klaar voor vakantie of wereldreis.
 
De Tembo 4x4 daktent is een verbetering van de klassieke daktent, met meer ruimte, betere materialen en een uitstekende afwerking. Dankzij het goede matras is de Tembo 4x4 daktent een plezier om in te slapen, en door de slimme ventilatie en het dubbele dak is de tent lekker fris en goed geïsoleerd.
 
‘De stof maakt het verschil, daardoor is de Tembo 4x4 daktent vergelijkbaar met de duurste modellen op de markt,’ vertelt Tobias van Krieken, klant van het eerste uur. Begin 2016 kocht hij zijn Tembo 4x4 140cm Tourer op de Land Rover Vakantiebeurs, en inmiddels is hij onderweg voor een road trip van 6 maanden door heel Europa. ‘Eigenlijk slaap ik beter in mijn daktent dan thuis, ik raad de tent dan ook van harte aan!’
 
‘Vroeger had ik een tent met een harde schaal. Nu heb ik voor dit model gekozen, omdat je veel meer binnenruimte hebt. Het openklappen is net iets meer werk, maar je krijgt er veel voor terug. Het dubbele tentdoek is niet alleen waterdicht maar isoleert in de zomer erg goed, de tent blijft lang koel.’ Uitslapen gaat dus prima in de Tembo 4x4 daktent, ook als de zon er vol op staat. ‘En als het toch warm wordt dan doe je de raampjes open en dan waait het prima door!’ Lees de complete review van de Tembo 4x4 daktent op het weblog van Tobias van Krieken.

 
De Tembo 4x4 daktent is leverbaar in drie breedtes, 140 cm, 160 cm en 190cm. Er zijn twee versies, met en zonder overhang voor een praktische ondertent. Het compacte model is ideaal om snel op te zetten en in te pakken. Wil je iets meer luxe, neem dan de Tembo 4x4 Tourer met de overhang voor een droge instap. Om met een complete familie op pad te gaan is de Tembo 4x4 190 cm daktent bedacht, met een bed breder dan je thuis hebt. De optionele ondertent (geschikt voor de Tourer versies) geeft je extra leefruimte en comfort voor als je langer op een locatie wilt blijven.
 
Collega Niels Wullems ging afgelopen zomer met de Tembo 4x4 daktent op reis in Scandinavië, een prachtige regio maar niet altijd zonzeker. Een mooie test en een goede eigen ervaring met deze nieuwe daktenten. ‘Op de terugweg moesten we de daktent in een enorme hoosbui inpakken. Dat wordt hotel of doorrijden, dacht ik nog. Je kunt onze de verbazing voorstellen toen we de tent openden en de slaapzakken en het matras nog kurkdroog waren!’
 

Model 2017 van de Tembo 4x4 daktent is naar onze hoge kwaliteitsstandaarden gemaakt, en een doorontwikkeling naar aanleiding van de ervaringen van onze klanten. Afgelopen jaar waren de tenten snel uitverkocht, dus wil je er voor het komende seizoen op tijd bij zijn kom dan langs om onze demomodellen te bekijken!