Of het nu gereedschap en onderdelen zijn of je expeditie-uitrusting, als je off-road gaat is losliggende lading gevaarlijk. Voor de mijnbouw ontwierpen we een complete en veilige inrichting voor de auto waarmee ze onder de grond snel technische problemen oplossen.
 
Functionaliteit stond voorop bij de inrichting van deze gloednieuwe en door ons geleverde Toyota Land Cruiser HZJ76. De inrichting is geheel op maat gemaakt naar specificatie van de werkploeg van de klant. Zeven grote lades en twee ruime opbergvakken bieden ruimte voor gereedschap en persoonlijke uitrusting. Dankzij de goede verankering aan de carrosserie en het hardstalen tussenschot is de veiligheid gegarandeerd.
 
Elke lade in het systeem kan 150 kilo dragen, je kunt er desnoods in gaan staan. Elektrisch gereedschap, een compleet assortiment aan ijzerwaren en voorraad voor noodreparaties: alles kan mee. Sterke rails met lagers zorgen ervoor dat je een volledig beladen lade goed kunt openen en sluiten. Met de stevige handgrepen is dicht ook echt dicht: ook tijdens een rit over rotsen of in ruig terrein.
 
Door de praktische inrichting wordt de HZJ76 de ideale ‘wegenwacht’ auto voor in de mijn, zodat problemen met de zware machines snel kunnen worden opgelost. Snel en efficiënt werken is nu eenvoudig. Niemand hoeft achterin de laadbak te klimmen om onder een stapel koffers en gereedschap naar die ene koppeling of tang te zoeken. Alles ligt onder handbereik.
 
Deze auto is speciaal voor de klant opgebouwd, maar met dit systeem kun je alle kanten op. Wil je de binnenruimte van je auto volledig benutten of zoek je een heavy duty inrichting die wél heel blijft? Bij FD 4x4 Centre ontwerpen en bouwen we jouw ideale 4x4, aangepast aan jouw gebruik. Als het sterk genoeg is voor de mijnbouw, dan is sterk genoeg voor elke toepassing.