Consumer

Een terreinauto geeft je vrijheid, om te rijden, te ontdekken, te reizen en avonturen te beleven. FD 4x4 Centre is de partner voor je auto, van complete ombouw tot montage van accessoires. We zetten onze ervaring graag in om je te helpen met het aanpassen en opbouwen van je 4x4, de voorbereiding van je reis of de restauratie van je geliefde auto. 

Tuning

Net iets anders dan anders, FD 4x4 Centre realiseert uw droomauto! Aanpassingen voor de terreinvaardigheid of het comfort, een individuele uitstraling of moderne techniek in een klassieke jas, wij maken het waar. Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het bouwen. 

Expeditie / Reizen

Bij FD 4x4 Centre bent u ook aan het juiste adres voor alle producten, technische modificaties die nodig zijn voor expedities en reizen met uw 4x4!

Door jarenlange ervaring in reizen en expeditie klaarmaken, kunnen we een goed advies geven in wat er komt kijken bij verre en wat minder verre reizen, welke producten en aanpassingen zijn er nodig om het reizen comfortabel, veilig en betrouwbaar te maken.

Voor elk type voertuig, iedere reis, toepassing en budget een passend advies!

Off-Road

FD 4x4 Centre levert alle accessoires en producten om uw auto aan te passen voor off-road gebruik. Of u ritten maakt door het bos, gebruikt voor de jacht of op pad gaat door de woestijn, wij helpen u met nuchter advies en preparatie van uw auto. 

Banden Service

De banden zijn een belangrijk onderdeel van uw 4x4 en voor elke toepassing on- en off-road, seizoen & budget zijn er verschillende merken en modellen beschikbaar. Wij geven u graag advies.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vakkundige montage, balanceren en bandenreparatie!

Wij kopen de banden direct in bij de Importeurs zoals Yokohama, Goodyear/Dunlop, Michelin, BFGoodrich, Fulda.

Speciale 4x4 banden zijn op aanvraag ook leverbaar, bijvoorbeeld de Arctic Trucks banden!