Na een dag vol indrukken wil je ook echt ontspannen. Een rustige avond, de ondergaande zon, mooie momenten met elkaar: Tembo 4x4 biedt je comfort, om onderweg of thuis te genieten.

De “Tembo 4x4 Chair Classic” is de herkenbare en comfortabele klassieker voor onderweg. Een heerlijke stoel, zo opgezet voor direct comfort en ontworpen voor jaren gebruik. De uitgekiende details maken elke pauze tot een succes: zo is er in de armleuningen plek voor je telefoon en voor een heerlijk drankje. Een klassieke stoel voor onvergetelijke momenten!

Echte luxe zoals in de luie stoel thuis beleef je met de “Tembo 4x4 Chair Tourer”, de meest uitgebreide en luxueuze stoel uit het Tembo assortiment. Je zit als een vorst dankzij de instelbare lendesteun en het zachte hoofdkussen. Het aluminium frame met de vaste armleuningen vouwt klein op en is licht van gewicht, en dankzij de hoge kwaliteit stof is het een stoel waar je jarenlang plezier van hebt.

Draai je gerust nog eens om in de Tembo 4x4 Hammock, de beurslieveling van de ‘Abenteuer Allrad’ van afgelopen jaar. Nergens anders vind je zo’n comfortabele en stabiele hangmat met een zelfdragend opvouwbaar frame. Een warme zomernacht breng je gewoon buiten door, zo lekker ligt de Tembo 4x4 Hammock. Waarom zou je nog binnen slapen?

Alle Tembo 4x4 Camping Gear is uit voorraad leverbaar dus ga snel naar de webshop https://www.fd4x4centre.nl/webshop_nl/merken-menu/tembo4x4.html