Het Tembo 4x4 roof rack is het product waarmee we Tembo 4x4, ons huismerk hebben geïntroduceerd. Het is de basis van vrijwel elk avontuur. Als je wat meer mee wilt nemen in je 4x4, plek wilt maken voor een daktent of reservewiel dan kun je niet zonder en het Tembo 4x4 roof rack is klaar voor de wereld!
 
Toine tekende voor het ontwerp van het Tembo 4x4 roof rack en de productie wordt gedaan in de regio Bergeijk. Al onze ervaring zit erin verwerkt, zodat we zeker weten dat we mensen op pad sturen met een stevig roof rack. Onze klanten gaan ermee op wereldreis, dwars door Afrika of diep Rusland in. Gravelpistes, zware lasten en intensief gebruik: daar is het Tembo 4x4 roof rack voor gemaakt.
 
Het Tembo 4x4 roof rack is lichtgewicht, sterk door de constructie en voorzien van gegoten voeten voor de bevestiging op je auto. De basis van het roof rack is een frame waarop de dwarsliggers van het rek zijn gemonteerd. Dankzij de gegoten voeten kun je het roof rack perfect op je auto monteren, zodat het ook in de zwaarste omstandigheden blijft zitten.

Het Tembo 4x4 roof rack wordt met de hand gelast, met aandacht voor elk exemplaar. Onze ervaren lassers zetten de roof racks zo in elkaar dat je erop kunt vertrouwen. Dankzij de sterke aluminium profielen zijn ze licht van gewicht én sterk genoeg voor de zwaarste lasten.
 
Goede bevestigingsmogelijkheden horen bij een goed roof rack, het één kan niet zonder het ander. Een daktent, jerrycan of highlift zet je zo vast met een van de speciale steunen, je hoeft zelf niet te improviseren. Of je nu een paar ogen wilt monteren om je lading vast te zetten of de speciale steunen wilt gebruiken, je kunt alle kanten op.
 
‘Omdat we de Tembo 4x4 roof racks zelf produceren zijn speciale wensen eenvoudig te realiseren,’ aldus Toine. ‘Vorige maand hebben we een roof rack gemaakt voor een Defender 110, die achterin dakluiken heeft voor de frisse lucht voor zijn honden. Artsen zonder Grenzen rijdt rond met een Land Cruiser HZJ79 met een speciaal kort roof rack waarop ze extra reservebanden en gereedschap meenemen. Zo proberen we voor iedereen de beste oplossing te leveren!’
 
Bekijk ons aanbod hier of contacteer ons op [email protected]